14-07-2024

Borë në Brod e Brezovicë ( Foto )

Brodi dhe Brezovica janë mbuluar mëngjesin e sotëm nga bora.

Pamjet janë publikuar në rrjete sociale, njëra nga Meteo Ballkan e tjetra nga faqja Brezovica.

“Zbardhet Brodi përsëti 😍❄❄”, thuhet në postimin e Meteo Ballkan.

 

Asnjë koment

Comments are closed.