22-07-2024

Rahovec

Rahovec: Latifi i pakënaqur me inspektorët e mjedisit

Në sallën e Kuvendit Komunal, Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, sot ka mbajt debat me kryetarët e lagjeve në qytetin e Rahovecit dhe kryetarët e fshatrave,  ndërsa është diskutuar lidhur me mbeturinat dhe organizimi i një aksioni vullnetar për mbledhjen e tyre. Latifi fillimisht tha se ne e kemi formuar një komision i […]

Në Ditën e Tokës, mbillen 1.500 fidane të pishave në Rahovec

Rahoveci, do të jetë nikoqir i aktiviteteve për shënimin e Ditës Botërore të Tokës, në nivel vendi për këtë vit. Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) dhe Komuna e Rahovecit, organizojnë aktivitete të përbashkëta edukimi dhe pastrimi. Ministrja e MPH-së, Albena Reshitaj, ka thënë të dielen, në programin e mëngjesit të RTK-së, se në […]

Newsletter

  • Abonohuni tani!

    Për më të rejat nga Gazeta e Prizrenit.