27-09-2021

Sharr ( Dragash )

Bujqit e Sharrit ndihmohen për mbjellje mjedrash

Këtë pranverë, nga projekti  InTerDev 2, të financuar nga Agjensioni Austriak për Zhvillim dhe realizuar nga UNDP në partneritet me Komunën e Dragashit u mbështetën 65 fermerë ekzistues dhe fillestar […]

Avokati i ish-kryetarit të Dragashit pretendon se ndjekja penale ndaj klientit të tij është vjetërsuar

Avokati Ruzhdi Berisha, të mërkurën, gjatë shqyrtimit gjyqësor kundër klientit të tij, Salim Jenuzi, i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare gjatë kohës sa ka ushtruar postin e kryetarit […]

Newsletter

  • Abonohuni tani!

    Për më të rejat nga Gazeta e Prizrenit.

    Ju falemnderit!

    Gabim!