25-10-2020

Çfarë ngjarjesh pritet të ndodhin sot në Prizren?

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Drejtoria për Turizëm dhe Zhvillim Ekonomik nw Prizren, në vazhdën e aktiviteteve të realizuara me rastin e Ditës Botërore të Turizmit do të bëjë prezantimin e raportit të punës së kësaj drejtorie, që nga viti 2018 e deri më sot. (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal në ‘Shtëpinë e Bardhë’).

Ora 18:00
Platforma Bashkë-krijuese GërrGërr prezanton programin, “Kuzhina Anasjelltas”. (Kino Bahçe, te Lumbardhi në Prizren). GazetaePrizrenit.net

Lexo Edhe:

Komuna e Prizrenit në vendet e fundit në Kosovë për Kulturë, Rini e Sport (Dokument)

Asnjë koment

Comments are closed.