22-07-2024

Ilir Daja, trajneri më i mirë për 2023: Me kë tha se do ta ndajë çmimin

Ilir Daja është zgjedhur trajneri më i mirë i vitit 2023.

Çmimi është ndarë në gala mbrëmjen e Federatës së Futbollit të Kosovës “Laureatët 2023”.

“Ndihem i nderuar, do ta ndajë këtë titull me lojtarët e mi, presidentin Arsim Kabashi dhe bashkëpunëtoër e mi. Do ta ndajë me të gjithë trajnerët e Kosovës. Jam njëri mes jush, të gjithë japim kontribut për rritjen e futbollit të Kosovës”, ka thënë Daja.

Asnjë koment

Comments are closed.