23-09-2023

Koloneli me origjinë shqiptare drejtor i Muzeut të Spiunazhit në Amerikë (VIDEO)

Kolonel Cris Costa ka marrë drejtimin e Muzeut Ndërkombëtar të Spiunazhit në Uashington pas një karriere të gjatë si oficer zbulimi në radhët e ushtrisë, raporton Zëri i Amerikës.

Ai ushqen një respekt të veçantë për kolegët e zbulimit dhe një dashuri të madhe për Shqipërinë nga e ka prejardhjen familja e tij:

Ai ushqen një respekt të veçantë për kolegët e zbulimit dhe një dashuri të madhe për Shqipërinë nga e ka prejardhjen familja e tij:

Asnjë koment

Comments are closed.