21-04-2024

Kryetari i LDK-së së Prizrenit, Selmanaj takon ish-Presidentin Mesiq dhe mërgimtarë nga Hasi në Zagreb ( Foto )

Kryetari i degës LDK-së së Prizren, Driton Selmanaj, po qëndron në Kroaci, ndërsa ka njoftuar se ndër tjera ka takuar edhe ish-Presidentin, Stipe Mesiq, të cilin përkundër moshës së shtyrë e ka vlerësuar analiza të qarta dhe të thella për aktualitetin në rajon e në botë, raporton Gazeta e Prizrenit. 

Po ashtu ka viziuar edhe mërgimtarë nga rajoni i Hasit, që punojnë atje.

“Edhe pse në moshën 90 vjeçare, ish presidenti i Kroacisë Stipe Mesiq, ka mendime dhe analiza shumë të qarta dhe të thella për zhvillimet politike në rajon dhe në botë. Ishte kënaqësi e veçantë që bashkë me kolegun Avdullah Hoti dhe kryetarin e grupit të asambleistëve të LDK-ës në Prizren Haziz Hodajn, të drekonim dhe bashkëbisedonim me politikanin unik kroat”, ka shkruar ai në ‘facebook’.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe teksti

Në kuadër të vizitës në Kroaci Selmanaj dhe Hoti njoftuan se janë takuar edhe me mërgimtarë nga rajoni i Hasit, që punojnë atje:

“Ndjenjë e veçantë të takojmë njerëz të mirë dhe puntorë në Zagreb të Kroacisë.

Burrat hasjanë, dikur kanë marrë rrugët e botës për të fituar sa për të jetuar, kurse sot janë shëndrruar në ndërmarrës dhe biznesmen shumë të suksesshëm.

Nga duart e tyre sot hanë bukën hasjane të gjitha kombet e rajonit dhe më gjerë. Me punë arrihet gjithçka ishte motoja e tyre. Ju lumtë! U jemi falënderues dhe krenar për fisnikërinë tuaj! / Gazeta e Prizrenit

Mund të jetë një imazh i 2 persona

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe teksti

Asnjë koment

Comments are closed.