Malishevë: Vdes veterani i luftës së UÇK-së, Skënder Krasniqi-Plaku

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dega në Malishevë, njofton, se ka vdekur veterani i luftës së UÇK-së, Skënder Krasniqi, i njohur si “Plaku”.

Homazhet për të ndjerin organizohen nga OVL e UÇK-së, në ora 15:00 në Shtëpinë e Kulturës ”Tahir Sinani” në Malishevë dhe Mbledhja Komemorative mbahet në ora 16:00.
Ndërsa varrimi bëhet në ora 17:00 në Varrezat e fshatit Carrallukë.

Me këtë rast, edhe Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ngushëllon familjen, miqtë dhe shokët e veteranit të luftës së UÇK-së, Skënder Krasniqit-Plakut.