03-12-2022

Këto zona të rajonit të Prizrenit, sot do të kenë ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), njofton se sot dhe nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari: Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hasi 2 (kodi: 30034003) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Asnjë koment

Comments are closed.