17-08-2022

Një i vdekur dhe mbi 1 mijë raste të reja me COVID

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24 orësh për COVID, ku nga 3423 testime të bëra, 1332 kanë rezultuar pozitive.

MSh njofton gjithashtu se ka pasur një të vdekur nga ky virus.

Në 24 orë u administruan 120 doza vaksine dhe u shëruan 1605 qytetarë.

Numri i rasteve aktive është 10410.

Asnjë koment

Comments are closed.