30-11-2020

Prizren: Katër persona dërgohen në polici s’respektuan orën policore

Katër persona janë shoqëruar në raste të ndara në polici,  për shkak të mosrespektimit të orës policore gjatë 24 orëshit të kaluar në Prizren, transmeton  Gazeta e Prizrenit.

Raporti i plotë nga policia:

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

  • Prizren 05.08.2020 – 04:10. Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.
  • Prizren 05.08.2020 – 02:05.Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.
  • Prizren 05.08.2020 – 01:00.Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.
  • Prizren 05.08.2020 – 02:30.Është shoqëruar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Asnjë koment

Comments are closed.