22-01-2022

Rahoveci publikon listën e përfitues të mekanizmave bujqësor

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit ka publikuar listën me emra të fermerëve të cilët kanë përfituar mekanizëm bujqësorë me participim në mes të komunës dhe fermerit përfitues, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Të gjithë përfituesit duhet të paraqiten në zyrat e DBPZHR-së për të nënshkruar kontratën dhe të kryejnë participimin prej 20 % nga data 20.09.2019 (e premte).

Linku për të gjetur emrat e përfituesve:

https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2019/09/Raporti-i-komisionit-per-mekaniz%C3%83%C2%ABm-bujqesor-me-participim.pdf

Asnjë koment

Comments are closed.