03-12-2022

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 08:30
Mbahet mbledhja e Këshillit të Drejtorëve të Komunës së Malishevës. (Ndërtesa e Komunës).

Ora 13:00
Mbahet mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa të Komunës së Suharekës.( Ndërtesa e KK-së)./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.