08-12-2023

Stafi i urgjencës në Prizren ushtron për urgjenca paraspitalore

Drejtoria e Shëndetësisë në Prizren gjatë ditës së sotme ka organizuar për stafin e urgjencës në Prizren ushtrime për intervenime për rastet urgjente paraspitalore.

Njoftimi i plotë:

Drejtoria e Shëndetësisë organizoi ushtrime për stafin e urgjencës në kuader të Urgjencave paraspitalore.
Rastet janë të inskenuara me aksidente me politrauma.
Vazhdojmë ta profesionalizojmë edhe më tutje stafin shëndetësorë për shërbim sa më të shpejtë dhe efikas ndaj qytetarëve në nevojë.

Asnjë koment

Comments are closed.