23-09-2020

Ja nga cilat vendbanime të Prizrenit janë të infektuarit e rinj me Coronavirus

Edhe sot janë raportuar shifra të larta të të prekurve me Covid-19 në Kosovë,  kur nga  434 mostra 224 persona kanë rezultuar pozitiv.

Nga këto shifra edhe në Prizren, për dallim nga tri ditët e fundit pati ngritje, ku sot janë raportuar 2o raste të reja, transmeton Gazeta e Prizrenit.

12 prej këtyre rasteve janë në Prizren, ndërsa 8 nga fshatrat.

Gjonaj 2, Romajë 1, Manastricë  2, Hoqë e Qytetit 1, Zhur 1 dhe Zojz 1.

Po ashtu edhe nga lokalitetet e rajonit tonë janë disa raste, të cilat i keni në tabelën e paraqitur. /GazetaePrizrenit. net

Asnjë koment

Comments are closed.