20-06-2024

Sot në rajonin e Prizrenit

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

7 qershor 2018:

Ora:  10:00

Mbahet pjesa e dytë e afatit të parë të Testit të Maturës 2018, për rajonin e Prizrenit. Testi mbahet për shkollat e mesme të Prizrenit, Suharekës, Sharrit (ish-Dragashi), Malishevës, Rahovecit dhe Mamushës.

Ora:  13:00

Mbahet ceremonia e fillimit  të punimeve për ndërtimin e Pishinës Olimpike, që do të bëhet në Qendrën Sportive “Sezai Surroi” në Prizren.

Asnjë koment

Comments are closed.