08-12-2023

Prizren: Parandalohet kontrabanda e medikameteve në Vërmicë

Njësitë e Doganës së Kosovës gjatë një operacioni mbrëmë në pikë-kalimin kufitar të Vërmicës kanë parandaluar një tentim kontrabandimi me medikamente.

Në Vërmice, njësitet antikontrabandë të Doganës së Kosovës kanë selektuar për kontrollë në vijën e dytë një autobus të linjës Tiranë – Prishtinë me dyshimin se barte mallrat të kontrbanduara. Kontrolli ka arritur të zbulonte mallrat e fshehura të cilat tentoni të kontrabandohen përmes autobusit, dhe me këtë rast janë gjetur mallra të padeklaruar, respektivisht medikamente si në vijim:

  • Injeksione REVOLAX DEEP with LIDOCAINE – 60 copë
  • REVOLAX SUB-Q with LIDOCAINE – 60 copë
  • REVOLAX FINE with LIDOCAINE – 5 copë
  • Tableta Desinfektues të Klorit “Diversy Suma” Tab 1×300 – 16 pako
  • Xhama me dioptri të ndryshëm

Të gjitha mallrat janë sekuestruar si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse.

 

Asnjë koment

Comments are closed.